Over mij

Foto: Joachim Roder – Michelle tijdens de EK Autocross in Toldijk 2022

 

Mijn naam is Michelle Reints en ik fotografeer sinds 2008 de autocross wedstrijden in Nederland. Voorheen fotografeerde ik voornamelijk voor Autocrossnederland.nl maar helaas is de website er mee gestopt.


Sinds 2013 heb ik mijn eigen website zodat ik alle foto’s kan laten zien die ik gemaakt heb en maak tijdens de diverse autocross wedstrijden.

Ik ben voornamelijk te vinden tijdens de Eurol NK wedstrijden.

Veel plezier met foto’s bekijken,
Groet, Michelle Reints


Voor vragen, bestellingen/bewerkingen/sponsorfoto’s en opmerkingen kunt u mij e-mailen op volgend adres:
info@michellereintsfotografie.nl

 

Dinant Veneman op facebook.com 18-04-2014:

Even voorstellen: Als dochter van ……. zit benzine in haar bloed, de foto’s van Michelle Maxim Reints vindt je op https://www.michellereintsfotografie.nl/.


Autocross familie

Sinds mijn kinderjaren ben ik al te vinden op de autocross. Mijn vader en moeder hebben allebei gecrosst en zijn een aantal keer Nederlands kampioen geworden in de jaren 80.

Mijn broertje Marcel is ook geen onbekende, hij is een aantal keer Nederlands kampioen geworden in de juniorklasse en 3e in het Nederlands kampioenschap in de sprint 1600 klasse.
Sinds 2 jaar crosst mijn neefje Julien ook mee, in de mini buggy klasse. Bij deze klasse kunnen kinderen vanaf 6 jaar al instappen. Dit jaar (2022) is Julien kampioen geworden in de minibuggy klasse!

Familie Reints (vlnr: Laura, Henk, Marcel en Michelle) tijdens de Autocross Masters in Terwolde (2021)

Backstage foto’s gemaakt door Frank Moczarski, Else stefan Drees, Patrick Tukker, Joris Kammenga, Roosmarijn Bruijns, Joachim Roder

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.